Publicerat

Matunas wax

Matunas är ett ekologiskt vax, som tillverkas på deras farm i Santa Cruz i Kalifonien. Den har tillverkats sedan 1998.

Matunas är inte ett sojavax utan tillverkas av ingredienser som de odlar på farmen. Allt är 100% naturligt. Dofterna är från riktiga jordgubbar, hallon och jasmin. Vaxet är icke-toxis och helt nedbrytbart. Omslagspapperet är tryckt med återvunnet bläck på 100% återvunnet papper.

Vi har vax både för varmt och kallt vatten.

IMG_1668

Publicerat

Vinnare

Aloha!

 

Nu är vinnaren utsedd! Det blev Per Saletti som vann ett presentkort hos oss på Island Vibes. Presentkortet på 500kr kommer per mail.

Stort grattis Per!

IMG_3482

Publicerat

Dkoko

Dkoko kom till när Michelle Rodriguez var 21 och flyttade från bergen till kusten i Costa Rica. Hon lärde sig surfa, men hittade inga bikinis som satt bra när hon surfade. Så då bestämde hon sig för att starta Dkoko. Målet var att starta ett märke där man kunde mixa olika delar och storlekar, detta eftersom alla tjejer inte ser lika ut. Hon ville även ha ”the Costa Rica Fit”, inte för stora och inte för små. Hennes mål var att tjejerna skulle få känna sig snygga, men även trygga i att bikinin sitter som den ska när man surfar eller utövar andra sporter. Dkokos bikinis är färg, form och praktiska detaljer. Man blir glad över dessa.

fisk-cykel

Publicerat

Local Motion

 

Local Motion har funnits sedan 1977. De jobbar för att bevara den livsstil som surfing står för. De hänger med i de senaste surfingtrenderna och tar fram nya produkter.Detta för att du ska kunna få ut det bästa utav din surfing. De tror på att surfing ska vara roligt och att de ska kunna tillhandahålla all utrustning som du behöver. 2014 startade Local Motion A-team för att supporta unga lokala surfare på Hawaii. De såg så småningom att surfarna även hade andra intressen. Ett av dessa var fotografering. Art 101 startade för att stödja en trio av unga fotografer som älskade att fotografera surfing lika mycket som att surfa. Detta är en tävling där vinnaren vinner en exklusiv deal med Local Motion Hawaii och bilden kommer att användas i 2016 års klädkollektion.

Local Motion

Publicerat

EVY

Näst på tur är EVY solskydd.

Evy solskydd är en svensk uppfinning inom solskydd som passar alla hudtyper. Eftersom den skyddar mot värme, vind och vattenpåfrestingar är den extra bra för dig som vill vara aktiv i solen.

Vad är då speciellt med EVY? Jo, den bildar en unik skyddsbarriär som liknar hudens egna försvar. Den fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. Den ger ett långvarigt skydd mot UVA- och UVB-strålar. EVY är utvecklad av svensk hudforskning och tillverkas i Sverige. Den innehåller inga konserveringsmedel, parfym eller nanopartiklar. Den är utvecklad för känslig hud men är lämplig för alla. Den passar personer som är extra känsliga och inte tål vanligt solskydd, då produkterna är hypoallergena. EVY rekommenderas av hudläkare till personer med soleksem och solallergi. Vitiligoförbundet har utsett produkterna till det säkraste solskyddet på marknaden. Den är även populär bland idrottare, eftersom den sitter kvar bättre än andra solskydd och genom sin mousseform inte blir lika kladdig.

Så ta hand om din hud i sommar!

Aloha!

IMG_1670

Publicerat

Tävling!

Vi tänkte att det var dags för en tävling igen!

Så den här gången är det två presentkort som står på spel. För varje 300kr du handlar för i shoppen så har du en chans att vinna ett presentkort hos oss på 500kr.

Om du handlar för 300 kr har du en chans, 600 kr två chanser, 900 kr tre chanser osv.

Så ta nu chansen att få tillbaka lite av det du handlar för! Och kitta upp dig inför sommaren.

Tävlingen håller på till och med sista april. Lycka till!

_MG_2352

Publicerat

Drop of Mindfulness

Aloha!

Hoppas att allt är bra och att ni laddar för sommaren, vattnet och värmen!

Jag tänkte att jag skulle börja med att presentera våra märken.

Vi börjar med Drop of Mindfulness.

Drop of Mindfulness är ett svenskt märke. Idén till Drop of Mindfulness föddes under ett yogapass i staden som aldrig sover, New York av Carolina och Sofia. Kläderna är färgstarka, roliga och feminina. De är trendiga med sin unika design, hälsosamma filosofi och fantastiska kvalitet. Deras vision är att inspirera till en hälsosam livsstil och att få kvinnor att känna sig vackra på insidan och utsidan.

Carolina och Sofia ligger också bakom Project Playground (www.project-playground.org), som är en svensk ideell organisation. De verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom en meningsfull fritid med fokus på individen. De driver idag sin verksamhet i kåkstäder utanför Kapstaden, Sydafrika.

Drop of Mindfulness donerar en del av sina intäckter till Project Playground. Så genom att köpa deras härliga träningskläder är du med och bidrar.

Namasté

DSC_0515

Publicerat

Nu kan vi inte vänta längre…

Under några månader har vi letat läckra produkter för strand och surf.
Redan nu kan du hitta supertuffa” Dkoko” från Costa Rica, egendesignade ”Island Vibes” kläder och surfbrädor, Yoga och träningskläder från ”Drop of mindfulness” Massa roligt för resan och… Ja du får kika runt!
Om ett par veckor kommer en laddning med riktigt schyssta board shorts, t-shirts m.m för killar, allt från Local Motion på Hawaii.
Hoppas du hittar något som du gillar…
Om vi är nöjda nu?
Noope, det här är bara början!

Aloha
Maria & Ronnie